Υπηρεσίες για συνεργαζόμενα e-shops

01

Standard Delivery in 24h

Όλες οι παραδόσεις σας με την Pack-man Courier γίνονται εντός 24 ωρών (επόμενη εργάσιμη ημέρα) από τη στιγμή παραλαβής τους. Οι παραδόσεις των αποστολών γίνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο.
02

Same day Premium Service

Δυνατότητα για αυθημερόν παράδοση μέσω του Same day Premium Service της Pack-man όπου οι πελάτες σας, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους αυθημερόν, λίγες ώρες μετά που έκαναν την παραγγελία τους στο e-shop σας.
03

Άμεση επικοινωνία με πελάτες και συνεχή ενημέρωση

1. Αποστολή μηνύματος SMS από την Pack-man σχετικά με την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης (1 hour time slot) με το όνομα, τη φωτογραφία και τη βαθμολογία του οδηγού. Επιπλέον, αποστέλλετε link μέσω του οποίου γίνετε η ζωντανή ιχνηλάτιση της παραγγελίας στο χάρτη.
2. Δυνατότητα επικοινωνίας του παραλήπτη με τον οδηγό είτε μέσω κλήσης είτε μέσω γραπτού μηνύματος για πιθανές διευκρινήσεις σχετικά με την ώρα παράδοσης, το σημείο παράδοσης, ενδεχόμενη αλλαγή τοποθεσίας κλπ.
3. Δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με μετρητά, με POS ή με ανέπαφη παράδοση.
4. Δυνατότητα αξιολόγησης του οδηγού και της εμπειρίας του καταναλωτή για την παράδοση της παραγγελίας του.
04

Δυνατότητα αποστολής εβδομαδιαίου report στην εταιρεία σας με βαθμολογίες οδηγών, παραδοτέα δέματα, επιστροφές κλπ.

05

Άμεση διασύνδεση με το e-shop σας μέσω API/ Plug-in εφαρμογής.

06

Επιστροφή και φύλαξη των μη παραδοτέων δεμάτων στο hub της Pack-man courier προκειμένου να προγραμματιστεί επιπλέον απόπειρα παράδοσης μετά από επικοινωνία μας με τον παραλήπτη.

07

Συγκέντρωση συνδυαστικών αποστολών από διαφορετικά καταστήματα στις κεντρικές μας αποθήκες, για κοινή αποστολή την ίδια ή την επόμενη ημέρα.

08

Δυνατότητα απογευματινών και βραδινών αποστολών χωρίς επιπλέον χρέωση.

09

Δυνατότητα ενδοδιακινήσεων μεταξύ των καταστημάτων σας.

10

Δυνατότητα επιπλέον υπηρεσιών και special projects που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης σας ή σε επιπλέον service που θα θέλατε να προσφέρετε στον τελικό καταναλωτή.

Image